♥ my candies ♥

Monday, December 3, 2012

Gemok .



Assalamualaikum.♥

Yeahhh. Rase mcm dah gile guling2 nak tito tapi tak dapat2. So online jap, lyn fb, fb mcm dah bosan, tu la kite mengupdate blog. hehe.

Disebabkan aku taktau nak wat topic ape, then kat sini saje nak tunjuk gambar time gemukgemuk dulu.
Gambar yang aku sorok berpuluh2 bulan lamenyer. Dulu malu nak tunjuk kat public, skrg dah leh open minded da and show it out.. Dengan itu, aku gabungkan sume gambar jadi satu.
Every picture have their own story. Cehh




Gambar first tu time lepas derma darah.  Menggebu pipi naek. Tula fobia nak derma darah lagi. Heee
Gambar second, mase masuk koko time diploma dulu and third time lepas SPM.
Hakikatnyer memang takut kalau badan ni gemuk balik. Hmmm :(

So dengan itu.
Sebelum nak publish ni. Ade satu pesan untuk korang yang membace .



Doakanlah saye kurus~
Please . :'(






P/s: JageSolat.JageHati.JageDiri.InsyaallahSelamat.Loveyou.Bubyeeee 

11 comments:

ziqa nuar said...

heii comel nye awk!

dyba gula-gula said...

Gemok tu comeyyyy!!!

Ahmad Safwan said...

tgh senang hati la tu...

dyba gula-gula said...

Safwan: Senang hati yang tak berape nak senangg. haha

Ahmad Safwan said...

kan suka comel..kene la gemok badan..

dyba gula-gula said...

Tapi Safwannnnnn. Gemok2 kite xlawa. haha!

ziqa nuar said...

awk tetp comel awk.. xkesahla awk gmok ke kurus ke :))

dyba gula-gula said...

hehehe.Thnx Ziqa. loveyou!

eitcha,IM said...

kurus sikit xpe, tp jangan kurus banyak2 tau.. berisi ckit xpe. baru comel :)

dyba gula-gula said...

thnx eitcha comey. ;)

Daeng on duty said...

salam, kalau nak lagi comel belila maxidress atau jubah cotton denim saya dekat sini-> http://hiasanterindahstore.blogspot.com/

ada size besar and bagi nampak kita kurus sikit..hehe