♥ my candies ♥

Wednesday, November 28, 2012

Mimpi .


Salam. 
Bile dah bowsan mule la menggatal nak update blog yang sekian lame ditinggalkan.

 haha . 

KEsian ko blog. wekkk :P

BTW here. I wanna to story about my mimpi. Sejak dumenjak ni asyik mimpi mende yang pelik pelik je, taktau nape.


Semalam punye semalam. Mimpi abang angah aku datang Muadzam Shah tercinta ni. Tapi abang aku datang ambek aku just untuk ke surauu je. Taula aku tak solat zuhur lagi time tu. hihi. Pas die solat die tinggalkan aku. Adekepatot?? Mmg takpatotkan??? haha. Then aku nangis-nangis la dalam mimpi tu, nangis sambil cari pondok tepon dan kol abang sulong aku. Then dalam mimpi tu abang solung aku kate ''nanti along amek dyba, along otw otw nk g Jempol ni.'' haha. Fuh lega. Tapi lega dalam mimpi jerrrla... Bangun-bangun tido pastu terus rase mengong jappp. haha. Ngek.
  Tetapi.... Rupe-rupenyerrrr. Abang ude aku kol petang tu.. Die cite die yang datang Jempol. (OMG!! MCM DALAM MIMPI) . Tapi abang ude aku taklah nak jumpe aku, tapi die saje kol cakap nak bankin duit banje kat aku je... heeeee. The reality lagi best dari mimpi.!!

Malam tadi, eh tak.... Lepas subuh pagi tadi ade kew patot mimpi kakak ipar aku dah bersalin... Ish ish. Selamat baby tu comeyyy giler , macam baby dalam cite twilight saga breaking down tu.. haha.. comel comel comel. Harap-harap dapat la anak buah begitu rupeee .Heeeee .


Comel Gilewww!!
Harap kakak ipar aku yang sedang sarat tu selamat bersama babynyerr... Ish tak sabar tak sabar tak sabarrrr nak dapat anak buah. mumumuehh!

Dan. Aku selalu mimpikan orang yang kat ''sebelah'' aku. I dont know when my prob with her will be end , I wanna to be her friend like duludulu. Allah , please save her. I love her. I miss her.

Oklahh Bubbyeeee


p/s: "make doa. because distance never separates two hearts that really care.''

5 comments:

faY said...

alolo smoga dpat beby comels

ziqa nuar said...

erk!
laen kali nk tdo tuhhh bace doa dulu ok :)) moge mpi indah lagi darl <3

Ahmad Safwan said...

hye comel...hahaha.. :)

dyba gula-gula said...

thanx Fay,

Zyqahhh: Tido siang lupe nak bace. huhu ;)

Safwan: Comel kan. :)

ziqa nuar said...

erk! huuu mcm2 la awwk nihh :))