♥ my candies ♥

Friday, June 21, 2013

Coklat dari Berlin . Nyummy!!

Assalamualaikum

Kabare kengkawan? 
Moga sihat selalu dan sentiasa feeling2 love dengan rahmat Allah.
Macam aku. Alhamdulillah, perasaan makin hari makin baik. 
Almaklumlah Xdo homesicks buat mase nih. hiks hiks hiks
No more sad sad dan no more stress stress. InshaAllah

Okey kengkawan.
Minggu lepas memang situasi hebat dalam hidup aku dimana aku tersangatlah stress! huh
Tapi ! Pada masa yang sama. Ade seorang lecturer dari U lame aku dengan baik hati nak poskan ke aku something special dari Berlin
Korang nak tahu ape?
Mark and Spencer Chocolate!!

Untuk pengetahuan korang jenama Mark and Spencer ni berasal dari uk
Memang jenama nih famous sejak tahun 1884.
dan lecturer aku memang beli coklat ni time die pergi melancong kat Berlin mase hujung bulan Mei ritu. 


Wish kat bungkusan.

''Eat the chocolate well ok . Good for your brain and stress. Take care.''


Bertuahkan saye?? hihi


Alhamdulillah 
Lecturer ni tahu tahu je yang aku tengah stress.
Dengan itu, Sekarang nih aku tersangatlah happy dan share kebahagiaan aku bersame housemate tersayang.
So kecohla mulut aku cakap coklat Berlin coklat Berlin coklat Berlin tak henti henti.
huhu.
Happy la katekan. hihi

Btw Thank You sooo much untuk Prof Azizi. 
Len kali bagi lagi yeee. :)

Kesimpulanyer.

''STRESSED: Spelled backward is DESSERTS''
So bagi sesapew yang tengah stress tu baik korang cari dessert untuk menenangkan diri dan menghappykan diri...
 InshaAllah hati riang ria raya akan sentiasa bersama anda. Yuhuuuu

selamat beramal
Bubyeee!
(^___________________^)


5 comments:

NurainSuperr said...

nak sikit :P

Nurul Alia Syuhada said...

Bestnyaa ada lecturer mcm tu ^^ hehe. Tak pernah terfikir alia nak terbalikkan perkataan stress tu. Oklepas ni stress je,ingat dessert :D

Ayuni said...

ala, dyba, marks n spencer kt kl nie pun bnyk....

Tcca Anuar said...

wah, sedap sedap. untung dapat lecturer baik. hehe :)

ziqa nuar said...

yeyyy! sy la housemate awk tuhh. kihkih wwekk