♥ my candies ♥

Saturday, May 11, 2013

SEGMEN ; DOODLE MUSLIMAH BY RIEN ROSE

Assalamualaikum
Kite join segmen lagi
Lagi lagi di tag oleh Ziqanuar
Lagi lah laju laju kite update !
Harap kami menang doodle muslimah cute cute comey nih.
:)

klik banner ehh

Nak letak nickname dyba gula-gula
Kaler baju , tudung doodle yang sedia ada tu dah ok
so tak perlu ape ape perubahan
Sebab ia dah comeyyy dan saye suke!!
*harapharapbolehmenang*

Tag :
awk dan awak
Korang join tau~
dan
Goodluck!


*btw
Comey penganjur segmen nih
Owner Rien Rose
Ore Kedah
Muda lagi, lahir tahun 92
dah berpunya
dan kite follower die yang ke-1385

3 comments:

myraVea said...

Salam.

Myra singgah blog ni sambil jemput join bloglist saya. *wink

Tq. :)

Rien Rose said...

Hai.. thanks sebab join.. segmen dh tamat.. insyaallah.. nanti rien bagi di facebook ye.. :)

Rien Rose said...

Hai..sila inbox fanpage rien untuk ambil doodle ni ye.. bagi sekali nickname yg dalam kontes ni.. terima kasih..