♥ my candies ♥

Saturday, May 11, 2013

Segmen Blogwalking Kita - Kita by Nabila Medan

Salam 1 Rejab semua

Jom join segmen blogwalking Nabila Medan
:)



klik banner eh


Ziqanuar jom join jom!!

*harap menang bookmark Nabila Medan yang comey tu*
Amin~

22 comments:

leogurl94 said...

Blogwalking :D

http://mylife-leogurl94.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

Haruno Hana 하나 said...

singgah dari segmen yg sama :)
Hana follow sini
^^

http://www.hanasays.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

zhathie said...

zhathie blogwalking sini :)
http://inisemuapoyolaaa.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

Nabila Medan said...

Terima Kasih sebab join "Segmen Blogwalking Kita - Kita"
Senarai Peserta sudah diupdate! Meh kita blogwalking sesama kita :')
http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html
Goodluck! :D

Dianaa said...

dari segmen yang sama ^^
http://www.fatindiana.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

Wanie Zunidan said...

Blogwalking dari segmen yg sama , GoodLuck . Follow sini (:

http://diarikuwaniesyazwani.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

AyuInsYiraH said...

salam..ayu dtg dr segmen yg sama...

ada masa nanti singgah la ke blog ayu..follow sekali yer..hehe..tq

http://www.ayuinsyirah.my/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

Nur Mahirah Muhamad said...

blogwalking here =)
http://istiqamahfisabilillahabadan.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

JEMPUT JOIN SEGMEN NI JUGAK :D
http://adf.ly/OEur2

Aina Sofea said...

blog ni memang sweet ^3^ sesuai dengan namanya :) http://www.ainasofea.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

Nadhirah Baharuddin said...

jalan jalan sini dari segmen sama :)
jemputlah
http://dhirastories.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

Lystra Lily said...

Singgah sini dr segmen yg sme :)

http://lystra-lily.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

SyasyaHusnina said...

Dari segmen yang sama http://syasya-husnina.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

hazdnul shafina said...

salam.. singgah dr segmen yg sma :D jmput ke blog

http://chocolatesunshinedanbo.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

dHila said...

dari segmen sama dear , :)
http://flyinglurve.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

Mas Diey said...

singgah dari segmen yg sama... :)

http://coretansimasdiey.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

aku eryati said...

jenjalan dr segmen yg sama http://eryati.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

julia jamaludin said...

melawat peserta segmen :)

http://juliajamaludin.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

Dieba Adieba said...

sggh dari segmen yang sama :)
http://whenmyhandsmeetthekeybroad.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

Penjejak Mimpi said...

salam ziarah. dari segmen yg sama..

http://penjejak-mimpi.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

IRitz said...

Salam dan Hi!! Dari segmen yang sama.. singgah+follow sini kejap ;)

http://iritzmessages.blogspot.com

Emas Putih said...

haiii. Blogwalking kat sini . dari segmen sama
http://www.kisahemasputih.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

Syazwani Afandi said...

Hai blogwalking sini dari segmen yang sama :)
#543
http://syazwanieafandi.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html