♥ my candies ♥

Saturday, February 23, 2013

Muhammad Ahmadinejad Syatir

Assalamualaikum

Selamat malam awak semua
Mesti korang-korang rindu kitew kan?
Okey..
Disebabkan ade yang rindu tu.
hekkkk.perasannnje!
Meh sini bace post baru saye ;)
Bace sampai habis tauuu.

Disebabkan oleh cuti cuti Malaysia saye yang hot ni,
Saye nak saje tunjuk bukti,
bukti yang mengatakan saye sedang menjaga anak.
Ye anak buah pertama saya
yeekkk ayat skema
Muhammad Ahmadinejad Syatir

Nama die macam nama presiden Iran
di copypaste oleh bapaknyer
Tapi papepon mokcik die ni sungguh teruje akhirnyer dapat jumpe Syatir.
Loveyoubabyboy.
Yippy!!

Syatir kuat tido,
Hobi harian die ialah tido tido tido
Bile saye dah bosan tengok die tido
saye sedaya upaya kaco die
''weh bangun la. makcik boring dah ni''
moga-moga die boleh mimpi suare comel makcik die dan terus terjage la kan
tapi Syatir kekal tegar dengan hobi die
ternyata suare makcik die ni comel buat die terus terlena~
Haha


Tenang;)

Time ni nak kene cucuk nan dokter
Tenang je tido.
Tapi bile dah masuk dalam bilik doktermario tu
Kene enjek, terus meraung tak henti-henti
Kesian Syatir
Kene pujuk dengan habuan mama die, die terus senyap
Goodboy!


Tido gaye udang ;D


Tido gaye udang nih die tiru gaye atok die
Atok die pon suke tido dengan gaye camni bile penat balik kerja
Hahaha
Unik kan baby ni. 

;)


Mate boolat ;)

Aucakkk!!
Syatir dah bangun
Mate Syatir yang boolat sebijik ikot mate ummi die
Raut muke die macam babah die
Tak caye tengok gambar bawah ni dan vote Syatir ikot muke sape???


Babah dan Ummi 

Tapi hakikatnyer muke babah dan ummi Syatir pon dah nak seiras
Tula sume turun kat Syatir
Oh, Owesome!!
Ciptaan Allah memang menarik. 


Okey. 
Dah habis ngumpat Syatir buat mase ni. 
Biar umpatan kat blog ni boleh jadi kenang kenangan buat Syatir bile dah besar nanti
Tu pon kalau Syatir jumpe blog makcik kat google la kan. 

hehehehe. 
Poyolah!


Suke dengan budak budak.
Suke ngomol budak budak.
Suke borak dengan budak budak.
Happy ade budak budak disekeliling saye
Sebab budak budak tu theraphy buat saye, lebih lebih lagi bile saye sedih
Hikhoksss
Dan
Benci Penderaan Kanak Kanak.
OkeyBubye
Nanti jumpe lagi
 ;)



P/s: Bile nak dapat anak sendirik ni ?


4 comments:

Blog Panjang said...

comel lah baby tu.

ziqa nuar said...

wah!
ciomkan uk aunt zie ye. muahmuah!

anna belle said...

comel.
nama dia pun POWER!hehe

sarahhernyzar said...

comelnya syatir... gebus.. hehe.

p dot s: jemput lah ke blog musyuk musyuk sara,
Hernyzar Helmizan. hehe.