♥ my candies ♥

Friday, January 18, 2013

HILANG TEMAN BERMANJE. :(



Assalamualaikum semua.

Hujan hujan buat saye rase sejuk sejuk dan nak pelok something
Tapi bile hujan jugak mula lah nak ingat mende sedih sedih sedih
Dan time hujan gini wat saye teringat-ingat kat kengkawan yang bakal berpisah
Hoi! tak gengster la sedih sedih camni weh
Dahtu?  meh sini meh.
Meh saye kenalkan kawan-kawan saye yang saye teringat sangat tu.



Misliyana Misnan


 Ana.
Saye kenal dengan die time orientasi diploma kat UniSZA lagi ,
time tu tengah dengar ceramah dalam masjid UniSZA
Berkatkan perkenalan dalam masjid nih?  hehe
Detik perkenalan yang happening buat saye terus mahu dan mahu berkawan dengannya sampai sekarang.
Dulu time kat UniSZA kami selalu ronda-ronda naik moto,
Lagi lagi Ana ni suke bawak laju-laju then terlanggar bonggol,
#part langgar bonggol paling best sebab saye boleh pelok die kuat-kuat. hohoho




Suke kawan dengan die sebab kuat melawak, ape yang die cakap sume saye gelak.
Saya sayang die.


Then,

Syarif


Kawan- kawan panggil Ayih,
Kawan satu UniSZA jugak.
Dulu tak berape rapat sangat dengan die,
Mula rapat kat UniSZA pon sebab kebetulan time tengah lapar 
tibe tibe Ayih datang nak orderkan makanan,
nak order goreng pisang kew sotong goreng tepong camtu la
Nak dikatekan jodoh dengan die kuat bile kami same same sambung belajar kat UNITEN
Terus jadi teman yang sangat mesra nyah.



Die tak hensem
Tapi die Cantik! hehe . Ye cantik sangat. 
Yewla, semua lelaki boleh terpukau dengan kecantikannya. Jeles I . Euwwwww




Ok.
Lepas ni dorang dah takde kat sebelah saye
Hilanglah tempat untuk saye bermanje dan meluahkan perasaan
Kalau korang takde kat sape lagi aku nak main peluk peluk?
Kalau korang takde kat sape lagi kami ni nak main rampas2 mikrofon time karoks?
Dorang ni sangat-sangat baik dengan saye
Suke tolong saye.
Saye sayang dorang.
Kalau boleh nak kawen je dengan dorang nih.

Hmm
(-_______________-)


Tapi
Walaupon korang dah jauh tapi jangan lupe kami kat sini
Terima kasih sudi jadi kawan saye
Keep in touch ye.
Saye doakan kamu kamu berjaya hingga akhir hayat
I'm will loving you
and 
miss you!!

Waasalam
:)






 ''The most beautiful discovery true friend make is that they can grow separately without growing apart''





3 comments:

kopi pasta said...

Facebook ada. twitter ada. blog ada. telefon ada. YM ada. wlaupon nk bermanja secara face to face mmg tak dpt, tp bermanja di alam manja pon boleh. mlepas rindu :)

ziqa nuar said...

nk ngs bace... huuu cdey jugak. walaupon sy bru kenal ana ayih kt uniten, tp rase cm da lme kenal. mesra sgt.. :'))

Anonymous said...

Salam.. Miss.. Kawan you tu dulu pernah sekolah kat sekolah agama rendah jeram ke?