♥ my candies ♥

Sunday, December 23, 2012

TENANG.


Assalamualaikum.


Saje offline fb dan cari ketenangan kat blog ni. 
Tenang dengan zikir yang tetap mendebarkan hati yang lemah ni. 
Ewahhh ayat dieee~
Hihi.

Okey
xdemende nak cakap dah.
meh nengok2 gegambo yang tenang nih.


#gamba ni saye yang tangkap taoooo.

(^___________^)


Pagi kat DesasiswaHarmoni MuadzamShah

Sunshine~

cantik tak?
lau xcantik cakap je cantik ea....
hehe


serious.
 suke bau kepagian~
perasaan freshhh tu sume...
tapi kekadang pepagi gini la ade bunyi beburung + beberuk.
bunyi beburung tu TENANG jerr
tapi bile bunyi beberuk datang leh matikan keheningan pagi.

cettttt!

kikikiki


gelanggang badminton @Harmoni

ni plak pic time maghrib2

bebudak uniten yang aktif2, rajenla mengeluarkanpeluh kat gelanggang belakang harmoni ni.
syokkk! 

TAPI
aku (eh td sy skrg aku2 plak) yang tak berape rajin nak bersenam ni just suke skodeng2 mereka2 yang bermain2 kat bawah tu

sambil sambil tu leh la saye menikmati keindahan alam secare free.

siyesss cantik cantik cantik dan cantikkk.



Tempattido. Hmm

''bestkan jadi patung~ bisa disayangi, dicintai, disentuh, dipeluk ciom dan tidak di lukai''



tapi kalau nak lagi tenang dan punahkan segala perasaan kacau bilau ni. 
gini carenyerrrr. hehe
amek wuduk+pakai bedak comot2=terus tido
nyenyakkkwooo kene pelok dengan bear!
haha


lemas! help help help!


''namun patung pon bisa lemah dan hayut kerana cinta.''
yekkk!

okey.
hati dah tenang dan boleh bukak fb balik.
bubyeeee.



(  ')3 r'''''''' ♥




p/s: sebenarnyer update blog sebab tengah jeles orang salah hantar mesej kat kiteeww.euuuuu. motif nak jeles lebeh2???




5 comments:

Ahmad Safwan said...

ok comell :)

ziqa nuar said...

haha
lucu + comel. nk gelak kuat2 je nihhh :D :D :D

iyou said...

subhanallah ^^
cantik2! aku pun suka suasana pagi2.. dgn bau embun, bau rumput basah.. hermmmm~

Isha Nur Shisha said...

comel patung itik tu.. :)

NURUL ATIKAH said...

Merdu sangat zikir ni kan :) suka sangat.semoga sesiapa je yang buka blog ni sama2 berzikir ok .