♥ my candies ♥

Thursday, April 7, 2011

Wish ~


Heppy Birthday kat adik-adik aku..
6hb April kamilah,
8hb. April Atikah yang kebetulan sambut dengan ulang tahun perkahwinan mak abah aku,
bestnyer kalau ade kat umah sekarang ni..
boleyh kenekan tikah & milah time birthday dorang ni..
by the way... 
dyba doakan korang heppy, panjang umur, murah rezeki dan menjadi adik-adik yang solehah..
dan makin rajin tolonng mak tauuu!
huhu

orait dear..
lagi satu dyba nak ucapkan selamat pengantin baru kepada sepupuku~
baru nikah 6hb.april.. hehe
Fitri Esa & wife..
dupdap ko dah lega tak??
kire ko ni sepupu pertamaku yang kahwin dulu...
hahahaha
tak sempat aku nak langkah bendul ke ko..
kahkahkah...;p

once again 
nak wish happy anniversary kat mak& abah
dyba doakan mak abah sentiasa sihat walafiat...
Dyba LOVE YOU VERYYYYY MUCHH!!

mmmmuah!!
lagi satu nak wish kat diri sendiri good luck untuk final year ni!!!
untuk kawan-kawan dyba jugak..
good luck you all.........

comel tak kucing dyba main nyorok-nyorok..
sambil wish..
heppy u'all!!
hehehehe

1 comment:

MiSzy DiaN said...

wahhhh rmainya yg smbut hari pnting dalm bulan nie taw.. hehehe..

semoga keluarga awak shat dan bahagia sentiasa yaa.. :)