♥ my candies ♥

Friday, April 8, 2011

Lawak Kampus Versi Blog.. kahkah


lawak siot!!
semua die nak cite kat dalam blog..*bengong!
hahahahaha

aku pernah bace komik ni time aku form 5..
kawan aku si fieza punye..
die bawak time kitorang nak pergi kem SPM di Kampung Jawa Klang,..kott*
aku sempat bace perjalanan atas bas je..
sebab sampai je kat kem tu komik ni kene rampas!
nyampah!

tapi dalam banyak-banyak watak dalam komik ni
aku kesian kat watak BEPOP 


Bepop gemukk..
Bepop banyak jerawat..
ramai tul orang sakat die..
tapi die jadikan jerawat die sebagai satu kelebihan..
ade kew patot simpan nota kecikk exam dalam jerawat
time exam die picit jerawat die sebab nak kuarkan note tu *eeeee geli siak!
dan lagi satu 
pernah gak tabung uji die meletup sebab cecair jerawat die masuk dalam tabung uji...!!
*pecah perut aku gelakk
hahahahahaha

tapi aku susah nak jumpe komik ini kat Terengganu nih..
rindu pulak nak layan komikk ni balik
huhhh!
:)



3 comments:

Wani said...

haha , wani pun suka baca komik ni ! geli sangat dengan jerawat batu si bepop tu . :))

padlie said...

dah lama x baca.. lawak dia memang best walaupun ringkas..

Entry terbaru padlie: Jalan-jalan ke Pusat Sains Negara

hiro said...

superb keith!