♥ my candies ♥

Tuesday, April 26, 2011

AKU SAYANG KORANG LA!!!!


aku dan ainon..
COMEL TAK GAMBAR KAMI??
haha..
kami baik sejak sem 1..
kadang2 ade gak gadoh2..
tapi kami lebih ke gelakkn orang
enon gelak kuat woooo... hihihihihi ;p


Misliyana >>
or Anaconda.. hehe
dulu kami rapat..
sekarang kami duduk jauh2 
da jarang jumpe..
kelas pun dah tak sama..
tapi saya still sayang die..


ni Afiqah Alias
nme panggilanyer PIQOT..
kak Yeong paggil die SIOT..haha..
die ni bijok..
leh hafal subjek LAW last minute,,,
tapi gaye tangan time menghafal tu penting katenyer... mcm USOP kak limah je


ini la SITI,
ayu je orangnyer.. wekk!
tapi minah rempit sejati kott
bertuah sape dapat die..
sopan santun~
lemah n lembut...
sape nak meminang boleh la kol abah die..
ni no.017999999999+++
abah die ustaz auu..;p



Pipi comel kat tepi tu Hafizah Zaini..
comel.rajin.baik..kelakar orangnyer..
die selalu jadi leader assignment group kumpulan kami..
suke bagi kata-kata hikamah kat facebook..hehe
dan
sekarang ni kami nak Pit *name panggilan die* berubah jadi kepada hafizah yang dulu
hehe..
sebab die dah banyak mental sejak kawan Enon & Dyba yang budiman nih..
maaf ye pitt ..;p


ni Mummy & Daddy saye..
hehe
sebab pew jadi mummy & daddy?
sebab dorang nilah yang 
kejut saya bangun tito,
order mkanan.
blaja same2...
hehehe
dari kiri Zarifah, kanan Awin
dorang ni kuat berniaga tauu!!
jersi?cheese..topup,potostat sume dorang tibai..hehe
nak cntact lebih lanjut pergilah ke Facebook dorang ye... ;p


yang tengah tu Atiqah..
comel.cantik orangnyer..
pernah jadi roomate saye...


classmate saye..
dari kiri
Anisah...Hana...Hakimah
dorang ni sentiasa bertiga walau dimana sahaja berada..ayat skema



ieda, wani, ana
cam kembar kan?
suke dan akan rindu dgn loghat2 dorg...
ieda ''jahat ngat''
hahaha



3 comments:

loveta hady said...

aku kat mane??aku mane?mane aku??kat mane aku? hawkhawkhakw!! all de best diba for last sem nih! :)

padlie said...

bestnye ada gambar ngan geng2..
sy x banyak gambar kenangan time belajar.. nak beli kamera x mampu... huhu

KayNisa said...

smua ni kenangan kan.. nanti lama2 nanti bila tengok balik misti senyum sorg2

actually tujuan asal nak datang menggegar sempena Segmen Gegar 1000 blog anjuran en Ben

Jom lawat Blog Kaynisa ???