♥ my candies ♥

Saturday, December 11, 2010

PELIK SANGAT KE NAMA BLOG AKU NIH ?

oyeah!!

tgh boring2 ni...
tbe2 aku rse aku nk join segmen Ben Ashaari


love is lot of happiness???
haha..
nama yang terilham dari abg aku..
time tu ak dok balah2 sal post ni love is for loser...
giler mereng sampai aku kalah n aku sedar..
y cinta Allah la segalanya di dunia ini..
dyba!!you're not the loser ok!!
=)
org kuat lam blog aku ni adalah aku sendiri..
lau aku malas..so xde la pape post..n bleyh berhabok2 blog ak ni kot :p
aku penah berangan nk jage blog aku ni sampi ke anak cucu~
hahaha

blogger-emoticon.blogspot.com
cuz lau anak2 cucu aku da besar dorg leyh bace kisah mude2 ak ni...
hihihihihihi

lau nak tukar nme pon??? aku nk tetapkan nme love is lot of happiness
cuz aku sayang sgt nme blog aku ni!!
siyess...
BEN..aku xmo tuka nme bleyh???;p

n lau aku berkemampuan..
aku nak publish kat tv 3 je...,,
time buletin utama..
hahahaha..
konon eyh!!
hehehehe

blog yang paling wajib aku singgah adalah
blog kak yuni!!
dah bertambah bagus blog dier...
roomate aku la ktekan
huhuhu

aku suke blog aku sangat..
cuz blog aku ader lagu faveret aku
n nilah diary aku....
haha...
k abah dah ngamuk dr td ajak ak makan mlm...
bubye!!

10 comments:

Ayuni said...

sbb tulah lg nie dh bsawang xtukar2, hikhik...

Ainismaira said...

hai2.. gdluck utk impian saudari.. hehe :)

Miss Nina said...

saya singgah sini from Blog Encik Ben!
teehee :)

Su'AidaH IsmaiL said...

jln2 dr bl0g BE

Cik Hasnah said...

Keep it up ya!!
Teruskan blogging =)

Nur Azila Ismail said...

smoga berjaya yaaa

Ayuni said...

http://ladygreen3011-ayuni.blogspot.com/2010/12/eqbalzack-2010-giveaway-contest.html, nie tag br...

NURUL HIDAYAH said...

singgah-singgah di blog comel..hihi..
=))

Ayuni said...

kne tag, slika ke http://coretanhambamu-immukmin.blogspot.com/2010/12/contest-dari-immukmin.htmlhttp://coretanhambamu-immukmin.blogspot.com/2010/12/contest-dari-immukmin.html

Benrauf 2.4 said...

Tumpang mencelah. Tak pelik kot banding dengan nama blog aku.