♥ my candies ♥

Thursday, December 2, 2010

AKU BLOGGER !! SO WHAT ???



BISMILLAH~

aku bru follow blog BEN ASHAARI...
akU ni follower yang ke 5287 kot.....hehehe
intai2 blog dier rase macam best je nak join



ok aku kenalkan pasal diriku...
bukan senang ak nak bagi tahu tauuu.:p
1st..
name aku Adibah Binti Atan
name glamor ak DYBA GULA-GULA....
nak thu why ''GULA-GULA''???
haha
sebab akulah pengedar gula-gula di dalam kelas,,, lau kawan2 ak ngantuk aku lam kelas hulur gula-gula,,lau bosan-bosan tunggu lecturer lambat aku bagi gula-gula..lau borak2 sambil-sambil ue kite ley mam gula-gula...
bile dorang memerlukan gula-gula..dorang akan attack ak..
''dyba..nk gula-gula''..so melekatla name gula-gula ue....
sweet tak aku ni????huhuhuhu

aku berasal dari GOMBAK...
belajar kat UniSZA..amek DIPLOMA dulu...study pasal INSURANCE..


=)



soklan2 BEN ASHAARI..........

Apa pendapat anda mengenai dunia blog ?
Aku ni start berblog time sem 3 kat sini..aku sign in blogspot kat lab UniSZA..konon..sajer2 je nk men blog..nak sambung citer sal hidup aku lam blog..time ue.ak anggap blog ni macam diary aku..hehe..aku start cite pasal LOVE is LOT OF HAPPINESS..ilham dari CINTA hati aku...oooo yeahhh!!
aku suke dunia blog...bagi aku..macam2 aku leh dapat...kite leh kembangkan minda dari cerita hasil dari blogger2...dorang citer soal idup..fesyen..sahabat..lawak..mende ajaib..nasihat dan pelbagai.....

Sepanjang anda menjadi blogger , apakah perkara positif dan negatif yang pernah anda alami ?
Bagi aku...pengalaman aku xla banyak...lau nak kater yang positif ue...bagi aku aku dapat tahu macam-macam...macam-macam daripada membaca.. bak kater pepatah ''yang baik jadikan teladan, yang buruk jadikan sempadan''

Apakah blog ini hanya untuk mencari nama / glamour ?

Bagi aku.. x kot... cuz lau orang nak bace blog aku,,bacelah..x terpikir ke tahap nak glamor......p aku ader wat link blog aku dari facebook aku untuk korang2 tahu ape aktiviti y aku buat...... tapi aku nak ucapkan terimas kasih banget!! kepda korang2 yang sudi bace blog ak.. lagu blog aku best an???hihi

Banggakah anda menjadi seorang blogger ?

YUPP!! aku rasa berbangga kerana mempuyai sebijik blog..aku leyh citer mcam2 kat blog aku...oyeaaah!!!!


kawan2 yang bace...jomla ramai2 join segmen...klik je kat sini!! ♥♥♥

11 comments:

Hishyamuddin said...

bagus2..
teruskan berblog ya!!

rabiatul said...

salam perkenalan. keep on bl0gging. ^_^

nuR izyan said...

snggah2..
wee~~ :)

Kalamhati said...

salam kenal..
keep on blogging ya!.=)

haniz said...

salam singgah from hanizeyecandy
http://haniz-eyecandy.blogspot.com

aima in luv said...

salam perkenalan dari aima...

Azza Firza said...

salam singgah, nice entry, jemput yaa ke blog buruk saya plak =p

Tok Esah said...

salam perkenalan yer...

Lulu caldina said...

semoga terus sukses dalam dunia blog..

dyba said...

thnx all!!

Ayuni said...

waa....banyk dh follower dyba, jgn luper roomate mu yg mempunyai blog yg buruk nie....