♥ my candies ♥

Friday, December 20, 2013

Koleksi Gambar Anak Selebriti Malaysia

Assalamualaikum

Koleksi gambar bebudak yang membuatkan aku tersenyum di pagi hari, penenang ketika stress, penawar hati ketika berduka. Ecehhh.
Gambar gambar nih aku dapat dari google, printscreen dari instagram, aku follow mak bapak dorang. Then upload kat blog.
Antara bebudak comey tu....

Medina

Medina ni anak blogger comey Irine Nadia, anak die macam anak orang Jepun mehh!
 Comel giler.

Juna
Anak Fynn Jamal, anak akak rock, aku suke mak die sebab mak die suke bagi caption lawak antarabangsa kat setiap gambar gambar anak die si Arjuna Bakthi nih. Kadang kadang nasihat untuk kamiorang yang muda mudi ni.Dorang anak beranak nih duduk dekat obersea.


Opi
Anak selebriti si Atitah Haris, Opi ni pon comeyyyy. Rambut die curl curl. 
Opi ni sepupu Juna yang kat atas tadi tu.
Untunglaaa keturunan comey dan cantik cantik.


Nadi Anaqi

Anak Zahiril Adzim dan Shera Ayob,
Anak die nih comey, rase nak gigit je muke anak die tu. haha
Gerrammm!


Arrian
Arrian bin Tomok, boleh gitu? haha. 
Manis je muke anak jantan Tomok nih,
Sejuk mata memandang


Arrian selalu dibuli bapak die. 
Kadang kadang kesian tengok, tapi comeyyy bile baby nih buat mimik muke. haha

zanderxayneiskander, anak 1st

alessandreajayneiskande, anak second

Anak Harith Iskandar pon comey comey, ade potensi untuk dapat anak ramai si Harith ni,
Hihi.

Aisy
Anak comey milik Zaquan Adha dengan Ayu Raudah,
yang ni special sikit sebab aku suke tengok bapak baby nih sekali, pemain bola yang hensem . huhu

Lastly,

MuhammadAhmadinejadSyatir

Anak buah aku yang pertama, 
aku suke luahkan perasaan kat budak kecik nih, ngadu atok die marah aku, nenek die suke buli aku pastu pekk! die tepuk muke aku, haha.
Satu satunyer anak buah dan cucu makbapak aku
budak ni suke melentikkan badan tanda protes tak mau di gomol.
Haha. Syatir , cepat la pandai jalan.. nanti leh jadi bodyguard acikk.

Sekian :)





p/s : Nak tengok ahli syurga pandanglah pada kanak kanak, kegembiraan di syurga sama seperti gembirannya melihat keletah mereka .




10 comments:

TelingaBulat said...

comel2 semua anak2 dorg ;)

dyba gula-gula said...

Comellll sgt2.. Gerramm nengok.

nik nur zulaikha mohammad rizani said...

hahaha...comey.hilang stress tgk baby2 comey ni..

nik nur zulaikha mohammad rizani said...

hahaha..comey!!..hilang stress tgk baby2 comey nih!..

Sheila Salim said...

Assalamualaikum awak. comelnya anak2 dorang ni. sheila selalu tengok insta irine, kak fynn dengan mak opi tu. yang artis2 tak tengok.. hihi. tapi comel2 betul kan budak2 ni, haihh geramnya. tak sabar nak pegang anak sendiri ~~~

*salam perkenalan ya

Karya Mahirah said...

saya suka gelagat harith iskandar...

MyCherita said...

Salam Ukhwah.. singgah blogwalking senarai follow wajib GA Emas Putih salam ceria, salam jumaat..

Akeyla Azmi said...

ya allah betul lah hihihi
sangat comel semua anak retis ni hihihi

zuhayra iftifal said...

comelllll...
blog awk plk santekkkkkk

zuhayra iftifal said...

comelllll...
blog awk plk santekkkkkk