♥ my candies ♥

Wednesday, September 18, 2013

BLOG SEBAGAI PENDAPATAN SAMPINGAN

BEN ASHAARI


Blog sebagai pendapatan sampingan? 
Betol kite boleh buat dengan berblog sebab ramai blogger buat gitu. 
Sambil sambil update , buat segmen dorang menjana duit 
dengan pengaruh orang klik iklan sini sini dan sini.

Dan aku sebagai blogger pernah terpengaruh dengan itu semua. Tapi itu hanyalah sementara! haha. Macam pernah daftar kat nuffnang. Tapi itu hanya separuh jalan! huahuahua. 

12 comments:

Rosmiza Ali said...

Selamat bersegmen dear! ^^,
ZON PERMAISURI CHOMEL

jaakechik said...

Selamat Pagi…

Jaa datang dari segmen yg sama jugak…

http://www.jaakechik.com/2013/09/blog-sebagai-pendapatan-sampingan.html

eyriqazz said...

sementara jika kurang berusaha...berterusan jika teruskan usaha dan konsisten tanpa mudah mengaku kalah

Invisible Me said...

Dah tak bernuffnang?
Kena cuba, mesti akan dapat income jugak nanti :)

Nur Atira said...

tira singgah sini jeng jeng jeng .
http://itsmetira.blogspot.com/2013/09/segmen-blog-sebagai-pendapatan-sampingan.html
793 :)

eyriqazz said...

adik, cara adik kongsikan klik sini,sini dan sini tu boleh kena banned...

Aimi Syafiqah said...

Selamat bersegmen ;)
Aimi dari segmen yg sama : http://aimisyafiqahsuhaimi.blogspot.com/2013/09/segmen-blog-sebagai-pendapatan-sampingan.html

adrianna syaz said...

Saya folo blog ni..jika sdi snggah ke blog sya :)

Amyma Omar said...

selamat bersegmen.. saya follow sini ye,jemput join GA ni http://nooramyma.blogspot.com/2013/09/special-giveaway-2013-by-misz-nadea.html

tenku butang said...

heee..

Eraz Fadli said...

ERAZ follow sini untuk GA October by Emas Putih

http://www.erazfadli.com/2013/10/ga-october-by-emas-putih.html

Aya Zuki said...

hehe betul2..

saya datang join GA emas putih..jumpa blog comel ni :)