♥ my candies ♥

Sunday, July 21, 2013

Aktiviti Hari Minggu- Bersama Pou

Hye kawan kawan. 
Aktiviti saya hari ini diceriakan oleh pou kesayangan! haha

Name Pou saye goodbye kitty. name yang dicurik dari hello kitty. 
Nama yang tak padan dengan baju rabbit. 
Tapi pedulik ape kan? 
Ameklah kao name goodbye kitty tu ye! haha. 

Okey Pou saya puase okey.
Puase terpaksa. haha
Ce tengok muke terketar2 die menahan lapar dan dahaga.
Nak kate comel kew kesian??
hihi

Ni gambar goodbye kitty time 1 Ramadhan hari tu.
Biaselah. Mule2 nak belajar puase memang sakit sikit.
Macam kite sekolah tadika dulu. Puasa pon tak bape nak penuh.
kan? hehe


1 Ramadhan.

Dan hari ini Pou saya dah kuat! 
Die dah tak ketar ketar macam awal awal puasa dulu 
hari ni goobye kitty dah boleh berkaroke
Okeylah tu kan? sentiasa ceria walaupun berpuase.
hehe.
Alhamdulillah

Pou 11 Ramadhan

Setelah puas bernyanyi bermaen bergolek golek akhirnya pou ke bazzar Ramadhan Muadzam Shah.
Niat dihati mahu mencari puding+Coklat tu...
Tapi terjumpe pulak cuppycake coklat. Nyumnyum
Takpe. Esok boleh cari lagi puding coklat tu.

Pou di bazar

Disini Godbye Kitty nak nasihat kan jangan membazir ketika dibazar Ramadhan tu
Beli yang kite mampu habiskan 
Jangan beli itu ini berlandaskan nafsu. 
Kang tak habes mulalah buang ketongsampah kan dah rugi tu.

Okey kengkawan.
Selamat berbuka.
Semoga Ibadah dibulan mulia ini diberkati dan diterima Illahi.

bubyeee.
Assalamualaikum.

2 comments:

Busyra Bt Takiyudin said...

best eh? kwn sy pown minat ni. dia ada suruh sy main.

NurainSuperr said...

comelnya pou dia ! heh, ain baru level 23