♥ my candies ♥

Wednesday, June 5, 2013

SEBENARNYA SAYA IBU DIA


Assalamualaikum..


Hai kawan kawan blogger saya semua. 
hari ini saya mao cerita satu rahsia,
rahsia yang sebenarnya saya seorang ibu.. heww
 ibu kepada 3 orang baby kembar comel kat bawah  ni.. 
rahsia yang dahlamada saya sorok dari pengetahuan umum. hihi
poyojekkk :P




bersama si kembar tiga;Falah.Syatir.Aisy.



Al kisahnyer

Saya menjaga ketiga tiga kembar ni time cuti semester yang lalu
start jage bile mak dorang dah nak habis pantang sampai lah tamat cuti sem pada 24hb mei haritu. 
Sedihkot nak tinggalkan dorang nih, :(


Falah, Syatir, Aisy nih lahir tarikh dekat dekat
mule mule Rahadatul Aisy yang lahir dulu iaitu pada 4/12/12
lepastu Muhammad Ahmadinejad Syatir lahir pada 6/12/12
then followed by Ahmad Falah pada 18/1/2013

Dorang nih memang rapat giler.Suke belaja sesama sendirik. Contoh ;-
Aisy dah start isap jari.. lepastu Syatir tiru ape Aisy buat. Then Falah pon join.
Lepastu Falah pandai meniarap dulu, Aisy tiru cara Falah, then Si Syatir pon join.
hihi

Perangai dorang pon saya dah kenal
Aisy si gegirl tu kuat merengek
Syatir manje dan pandai mengalah
Falah comel, kuat mengamuk dan kuat tido.

Rutin dorang tiap tiap pagi pon saya dah hafal, iaitu tidoooo pukul 9 nak mandi pastu sambung tido.
Tengahari masing masing terjage dan mintak susu, main main sesama sendirik sampai tertido.
Petang petang time nak masuk asar masing masing bangun mintak susu dan di mandikan..

Bile salah sorang nangis yang dua dua diam sambil pegang tangan sesama sendirik
Comel kan.










dan si Syatir die buah sayeee.

(^_________________^)


Semoga meraka sihat sihat comel comel dan riang gembira bersama.

Rindu giler kat kembar 3 nih!!

Amin~

3 comments:

Bintang said...

kalau dah lama jaga bebudak ni, memang susah sikit nak lepaskan diorang. hehe :)

eimah siti said...

comel....amin ^^

NurainSuperr said...

ya allah comelnyaa ^^