♥ my candies ♥

Saturday, May 4, 2013

"Segmen : Blogger Pinkish and Purplish"




Assalamualaikum

"Segmen : Blogger Pinkish and Purplish"
Saye di undang oleh labyRinth untuk join segmen die
dan kebetulan telah di tag oleh Ziqanuar
So.. memang patot join la kan...





click banner ye!


Memang saye taksub pasal pink dan purple ni
boleh sawan kot bile nengok mende yang berkaler ajaib ni
hoho

antara yang saye suke sangat-sangat adalah 

kek pink velvet.
memang menyelerakan!!



Hello Kitty~



meje study ala ala pink hello kitty 
*meje serabut sikit. 
kiki


pelamin pinky pinky~
arghhhh comel giler!!! 



dan akan join sesuatu event bile ade tema pink or purple
dan 
Maybe tuah purle dan pink
saye menang cabutan bertuah untuk kedua due even kat bawah ni

annual dinner
Purple walk


done!


Goodluck sape yang join!!

(^__________________^)


3 comments:

۩PinkyLady0403۩ said...

done floow blog ni..jom ke blog sy..

zafirah said...

d0ne follow sini. hye pinkish thanx j0in :D

senarai peserta dah update j0m blogwalking smbil tengok collection masing2 ^_^

http://zafirahzarrae.blogspot.com/2013/05/update-senarai-peserta-blogger-pinkish.html

Halimaton Saadiah said...

good luck