♥ my candies ♥

Saturday, June 15, 2013

PEMENANG CONTEST SAYA COMEL .


Assalamualaikum
Bismillahirahmanirahim


Hye peserta contest saya comel.
Hari ni kami nak umumkan pemenang contest saye comel
Mesti ramai yang dah sabar nak tengok sape jadi pemenang kan. Tapi si penganjur boleh pulak umum lewat lewat.. Sebenarnya peganjur agak kebizian minggu nih. Minggu awal kemasukan sem baru la katekan. Nak buat jadual la.. Internet Muadzam pulak buat hal dan line lombab macam sipot. haha
By the way sorry atas kelewatan. 

Bismillah...
Pemenag pemenang contest saya comel adalah~


Top referral 
*bantal comel*

 2 x Pemenang peplum dress
1 dan 35

5 x Topap
62 . 11 . 20. 32. 7 

2 x Keychain
52. 24

2 x Fridge magnet
44 . 28

5 x Blog review
37 . 53 . 65 . 49 . 30



so cari cri la nombor korang kat SENARAI PESERTA nih

semua hadiah boleh tebus kat dyba ye.
so korang just pm details korang seperti di bawah  kat fb dyba . 

nama:
alamat:
no telefon:
kategori hadiah

Dyba bagi mase sebulan untuk tebus segala hadiah. 
Sape lambat tebus hadiah dianggap burn. 
So, cepat2 la tebus dan inform kat kawan kawan yang menang. :)

Menang atau kalah adat pertandingan. Sorry atas kelewatan , cacat cela dan ketidakpuasan hati para peserta. Bagi dyba sume yang join contest nih adaah pemenang dan blogger yang sporting. Love you all. Lain kali dyba kau dyba buat contest sudi sudi la join lagi ye.... Bye bye. Assalamualaikum



15 comments:

Murni Mohd Yusof said...

Alhamdulillah menang Peplum dress
tahniah Dyba coz dah bjaya anjurkan contest ni =)

Myzz Tynee said...

x menang..xpelh..btw thniah kpd pmenang..ermm,,tp no35 dh kne ptong..

nabila biela said...

alhamdullilah..tq dyba

ziqa nuar said...

thniah sume pemenang :))

Nabilaa Izzati ✔ said...

Tahniah untuk pemenang :)
sudi sponsor ? http://nabilaizzati17.blogspot.com/2013/05/pencarian-sponsor.html

RaisyaSukor said...

aisy
minta maaf sbb lmbat bagi respon, aisya pemenang no 62. aisya harap
aisya tak silap. aisya dr hikayatraisyasukor.blogspot.com
sbnrnya aisy bru je masuk foundation, so agak busy, aisy menang topup
5inggit. ni no aisya 0197601296

Syazwani Norzin said...

Sorry lambat respon, saya no 32. Saya dr http://syazwaninorzin.blogspot.com/ . Menang topup 5ringgit, ni no 0129420924.

Syazwani Norzin said...
This comment has been removed by the author.
Syazwani Norzin said...
This comment has been removed by the author.
Syazwani Norzin said...
This comment has been removed by the author.
Amyma Omar said...

thniah pemenang..^^

Anis Farhana said...

Tahniah untuk pemenang :D

Jom join GA nie. hadiah ohsem :D

http://budakpeliksstory.blogspot.com/2013/06/double-big-giveaway-by-mohd-zuhri.html

Shazwani Othman said...

Alamak tak perasan. Sorry for late feedback. Sy peserta no.20, menang topup RM5, ni nombornye 0199043902.

Thank you :)

merahitujambu said...

tahniah pada pemenang

AB AUNIBLOG said...

nama:auni ismail
hadiah: topup 5ringgit (maxis)
0142299612
auniqarya90.blogspot.com

no 7