♥ my candies ♥

Monday, May 20, 2013

Lasagna Daging ala ala Cik Epal.


Assalamualaikum
Bismillahirrahmanirahim


Selamat hari Isnin semua!!
Mulakan hari ini dengan semangat dan semoga hari ini disinari keceriaan untuk korang. Happy2 bekerja dan semoga sentiasa diberkati Illahi.

Okey.

Malam tadi aku dan kakak ipar try buat lasagna. 
cara sebut lazaniya~ men tibai asalkan ade pronounciation yang best
Kakak ipar yang dok ngidam makanan best nih dan 
aku akan sentiasa menyokong bile topik makanan di bualkan.

Kitorang just follow resepi dari Cik Epal yang vogeh!
Resepi beliau amat sonang dipahami dan digunapakai.


beef lasagna

Terliuq tak?? 
masak berjam jam then makan tak sampai 15 minit dah habes
korang makan time panas panas barulah terasa nikmat cheese mozarella die tuh
Perh... Nikmat!!
Tapi jangan lak dibuat selalu, karang gemuk aku tak tahu. hoho

Resepi tuh dapat buat dua hidangan
So, kitorang satu family dapat makan untuk dinner dan sarapan pagi
Kebetulan pagi tadi Gombak hujan. PErhhh.. 
Terbongkang tertidoq lepas makan makanan lelemak nih
Habis anak buah disisi dipinggirkan.
Kesian Syatir Comeyyy.

Nak resepi mudah cerita klik klik Cik Epal





p/s: Punah pelan diet aku~

4 comments:

NurainSuperr said...

buat saya lapaq lah hihi

Siti Nurazwaniza said...

PENCARIAN SPONSOR UNTUK GA YANG AKAN DATANG !
BERMINAT UNTUK SPONSOR ?
KLIK LINK DI BAWAH INI
http://sitinurazwanizalife.blogspot.com/2013/05/pencarian-sponsor.html
terima kasih

♥ CIKZEK ♥ said...

wowww dapnyehhh. nak gak -___-

icE said...

hi..nice blog..
follow my blog???

latest update: Slimming: Shaklee or Herbalife?