♥ my candies ♥

Tuesday, May 14, 2013

Beruang Terbang.

.Assalamualaikum.
.Bismillahirrahmanirrahim.

Topik ini selalu berlegar legar dalam kepalaotak saya bile awak gelarkan saya dengan beruang terbang
So, saya suke tertanya tanya beruang mane boleh terbang? 
dan 
saya suke imagine yang awak nak kutuk saya gemuk. 
tu gelar saya ''beruang'' then ''terbang''
yewla, saye gemuk banyak angin, macam belon. 
bile kuar angin berterbanganlah belon tu. hohoh

Tapi
sungguh saya tak sangka rupanya beruang terbang itu wujud
dan ia tersangatlah comel
lagi lagi awak sendiri reka baju patung beruang terbang ni
comel sangat pink pink
tapi kenapa beruang tu kurus? saya tak kurus~
dan kenapa pinguin tu gemuk? awak tak gemuk!!

so sweet~ :*

sesuatu itu mungkin baik untuk kita,
tapi buruk bagi pandangan yang lain
dan maybe sesuatu itu mungkin tak bagus untuk kite
tapi sungguh bermanfaat untuk orang lain
pedulikk orang kate!!

Terima Kasih Sayang~
Keran masih menerima nukilan hati ini
Masih bagi saya ruang dan waktu dalam mencari kesempurnaan diri.
Semoga Allah memberkati kamu Ya Akhi~








cerita igauan semata :D

2 comments:

Haruno Hana 하나 said...

comelnya! hehe :D

Munauwaratul Lailinnur said...

maaf menyibuk.. Chatnbox awak tak dapat bukak..

awk ditag..:) http://munauwaratul.blogspot.com/2013/05/special-11-things-about-myself.html