♥ my candies ♥

Wednesday, March 30, 2011

JADILAH OTAI YANG TERPELAJAR


Aku baru lepas habis tengok cerita My Boss My Hero
best gile!!

hero die ni Yakuza...
kire gensgster otai dari kecik sampai besar...
tapi bile sudah sampai umo 27..
tibe-tibe bapak Sakaki Makio ni nak hantar anak dia pergi belajar ke High School
konon menyamar sebagai budak umur 17 tahun..
lawak gile bile 
orang yang aku pikirkan genster ni sebenarnyer tiada ape-ape ilmu
1+1 pun die tak tahu
ABC pun die baru nak belajar..
men bola keranjang pun die tak tahu..
HAHAHAHA!!
tapi otai-otai dan genster die ni..
die minat gile dengan puding...
jalan cerita yang lawak giler!!


aku tengok cerita ini sorang-sorang
gelak macam orang giler..
selamat tak pecah perut den~

ni sakaki buat muke time die kene jawab ujian..
hahahaha

 ni time umemura-san ajak sakaki pergi date..
hahahaha

aku suggestkan korang tengok cerita ni..
sebab ending die sangatlah best
korang boleh tengok kat MYSOJU.com

6 comments:

padlie said...

best citer ni..
plg sy suka bila dia buat plan nak beli puding tu.. siap terbang..

*assyiera* said...

suda tengok citer ni. memang xtetahan..
agnes.. hik2.
parabola tuk puding.
budak kecik mengetuk la.
hahahaha. sonok sgt citer ni :)

Emma said...

dh tgk..
mmg best cite ni..

Hanieqha said...

gerun tgk muke mamat tuh..
singgah..

Camera zaman Tok Kadok. Siapa berani try?!!
30 hari mencari penyakit!!

dyba gula-gula said...

haha.... kan?kan? best giler... :)

encHIx laNDax said...

memang terbaik citer ni!hhuhu! landax tangok 5-6 kalik kot!huhu!punyer lah layan =)





kehidupanlandaxdidunia.blogspot.com