♥ my candies ♥

Friday, March 11, 2011

ANAK ITIK TOK WI~

last sem gini banyak tol mendelah yang terjadi....
kenangan yang wat gelak sesamer....
hahaha....
ade cite sal tibe2 kami jadi rajin joging...
xmasal susah bangun pagi pon leh jadi yang terawal ...
semata2 nak kejut kekawan p jog kat ''Pantai Tok Jembal''
indah sungguh terbit mentari time tu~

bukan tu je....
kehangatn kami berjoging makin terase bile...
 merancang nak gi joging kat ''Bukit Besar'' 
penat nok nek bukit...
semput2.... lau y kuwus nek sampai tak bleh balancekan badan tau...
hahaha...
lawak ingatkan kak pitt... maaf ye...;p

dan baru2 ni kami pergi ''Pulau Perhentian"
best siot!!
haha.....
dari awal perjalan sampai akhir perjalan banyak tol sweet story yang kami lalui...
bhahahaha...
konon bawak bekal sendiri....
tapi bekal kami terkene sabun..
sabun tumpah time atas boat dan tersalut ke luar bungkusan roti kami...
sampai amir dok bebel
''nape bawak sabun''~
huhuhu,,,ilike..ilike..ilike!!!
pastu roti yang bau sabun tu gak yang jadi alas perut kami time lapar...
lagi2 si apai...weay..oma...dorg lapar sampai ketuk pintu bilek org...
yedak?

tapi siyess...
cuace pagi kat Pulau Perhentian mmg best!!
CANTIK!!!
xcaye korg pegi la ye...

bertapa atas batu...penat wat yoga td...hehehe....;p

dan
baru-baru ni..
time malam kekawan aku nak hantar ak balik...
ade pulak kate wat hal...
dari mula xde minyak..
xleh start ...
dan kene tolak kate...
sabo jelah...
yang lawaknyer time tolak kate ue...
ader sorang ''puteri pink'' duduk je dalam kate...
mmg comel..
kami ..aku,enon,siti and pitt menolak sambil gelak2..
lawak !! hahaha

pit kate ''"YANG TERINDAH HANYALAH SEMENTARA"
tapi aku nak tambah ianya akan jadi  ''KENANGAN YANG TERINDAH''

aku SAYANG KORANG!!



tengok gambar ni ..
tibe2 teringat time kecik2 dulu...
men ibu ayam dan sang musang...
ibu ayam kene jage anak2 dier dari di curi musang~
hehe..

jom nyanyi...
''anak itik tok wi mandi dalam kolam..
sakit ape tok wi ?
sakit sendi tulang...
ubat aper Tok Wi?
ubat limau lelam..
sakit ape Tok Wi?
sakit sengal tulang....'' ;p


p/s: ade kaitan dengan tajuk tak?hehe..

3 comments:

Ayuni said...

5 org ppuan pingitan, hikhik...

dyba gula-gula said...

hikhik....
lawak..
t da balik bilek..
dyba cite kat akak lagi...

hiro said...

lagu kira best gak zaman kecik2.keh2