♥ my candies ♥

Friday, January 7, 2011

TAK PERLU JADI YANG TUA UNTUK DIHORMATI......


kekadang kebenaran dan kejujuran memang susah tuk kiter terima...
tapi...
kadang2
itu membawa kebaikan pada kita untuk berubah kearah yang lebih bagus
lau xde kejujuran tu...
kite tak tahu aper kesalahan kite....
kan?kan? kan?

tapi agak2 lah wea...
lau ye pon ko jujur...
nak kutuk aku jaganlah sampai ketahap tu ko tulis...
ko tu budak kecik lagi....
kecik x kecik la kn....baru masuk u...kire tahap pemikiran ko da bijak la kn?
dala aku xkenal ko...
adik2 aku pon tahu hormat aku walaupon dorang lagi giler2 dari ko...
huh!!

senang cmnila nak cakap..
ko xperlulah raser ko tu bagus sangat la kan...
ko nak kutok2 orang sesuke hati ko je...aku tahu mesti ko puas kan...haha
tapi hati orang ko xpernah jager...
sopan la siket beb.... ''budi bahaser budaya kite''
otai camne pon ko tu....
ayat tu jangan sampai hilang tahap kesopanan...huh!


walaupon aku dah maafkan ko.... tapi jangan haraplah aku lupekan peristiwa tu...
sorry la kan wlpn sebelum ni aku hormat ko..
tapi sekarang? biar ak take time....

blogger-emoticon.blogspot.com
nasihat aku ubah la perangai ko tu...
ak tahu aku pon bukan bagus sangat...
tapi nak ngamuk2 kat facebook tu mmg xpayah la
perlu kew cari perhatian dengan ayat gitu??
doyai...
sabar2 je sudah...
xkan wujud masalah..
bak kate nenek aku:,
''kau sabar! ko menang''
tapi ko senyap tak bermakna ko kalah....

sebab bagi aku....
malas nak cari masalah dengan makhluk kat dunia ni....
huhh!!
conclusion: facebook ni memang jahat bab memecahbelahkan orang!!!
sedih kot jadi camni.....
blogger-emoticon.blogspot.com

haha...
k la tukar citer~
tp budak yang curi gula2 aku sampai aku nagis masuk lam paper memang nak kene tampo laju2
biar sampai berplaster2 cmni...
blogger-emoticon.blogspot.com
haha..
biler maser ko curi aku pon xtahu la kan....
aku smpan lam stokin pon ko stil leh cari kan..
pencurik tahap toyol la ko!!
haha...
giler dasat ko nih...
huhu

weh!! pulangkan balik gula2 aku!!
aku x redha beb!!
haha....

heppy2 sudah!!
blogger-emoticon.blogspot.com
sebab aku memang x suker emo2 ni beb!!
huhu...

tenkiu sudi bace..
tatatititutu

5 comments:

Nordin said...

http://burungman.blogspot.com/2011/01/tegurlah-perempuan-bertudung-dengan.html

Ridhuan said...

gula-gula menangis kerana dyba gula-gulanya dicuri...:D

Ayuni said...

hikhik, btul, benci btul org kutuk org dlm FB...

CGG said...

aik..
sama nama la..
akak cgg..
cik gula2..
hi..salam kenai:)

my name is ainon.... said...

sama yea yunk.....
coobaaaan...............
he3x....