♥ my candies ♥

Monday, December 27, 2010

Kepada Kawan2 Ku Yang Sweet2.... ;)



alhamdulillah...
sampai gak kat umah...
yuhuuuu!!
best2...air gombak sejuk tau~
best2...
nanti aku akan merindui air gombak..
cuz ..
da kne balik unisza!!
urmm..
ape nak buat...nak x tak nak...kne gi jugak!!
ak kne BELAJAR lebih BERSUNGGUH untuk final sem nih!!
blogger-emoticon.blogspot.com
doakan ak tau korg2,,,
insyaallah....

DAN

no:111 tu comel...
hihi :)
aku nak ucapkan thnx kat kawan2 yang sudi follow ak..
tunggula 1st award aku untuk korang...
ak ngah edit2 je nih,,,
hehehe...
and
jadi kawan aku kat facebook..

ni geng fb yang 999...
comel x nombor dier??
hehe..
geng facebook aku da 1000 pon td...
hehe..
laula yang 1000 ni geng blog kan best kan???
hehe...
stop dreaming dyba!!
dyba ko kne usaha lebeyh lagi tau!!

okeyh!!
sebelum nak out ni..
aku nak ucapkan
cayokk geng2 yang join BEN cari harta karun..
yihaaaaa!!
blogger-emoticon.blogspot.com
malaysia boley...korang pon boley!!!







5 comments:

Hishyamuddin said...

hahaha..ramai tu kawan lam fb die..

Ridhuan said...

aku support ko sampai ko jd makin femes keyh..muahahaha

Hanim Mahali said...

usaha tangga kejayaan.... Malaysia boleh kita pun pasti boleh sampai 1000 geng tu... hehehe...

dyba gula-gula said...

tenkiu kawan2ku yang sweet2... :)

hiro said...

sweeet.