♥ my candies ♥

Tuesday, December 21, 2010

KENANGANKU SEBAGAI BLOGGER





Tarikh lahir blog anda
pada 11.10.2009
Punca kelahiran blog anda
ake ajer2 je...haha..
nak jadikan bahan luahan perasaan je...
huhu
Orang pertama yang jadi follower anda
haha...kwn kelas math ak...
zarith...wuhuhuhu
Entri pertama anda sebagai blogger
pasal cite comel ni...love is 4 loser..... haha
Entri pertama anda yang mendapat banyak komen /hits
11 komen kat entry ak blogger so what??..segmen Mr Ben
Blogger pertama yang anda jumpa ..
blog kwn kelas ak...zarith
Blog yg anda minat ..
banyak giler... n paling top adalah blog Mr Ben la... :)
Ceritakan kenangan manis anda sebagai seorang blogger
manis.... bile aku dapat follower selepas join blog Mr Ben..
kak yuni yg kenalkan sal blog dier..
start join dari hari tu baru aku tahu camne manisnyer n hepinnyer berblog
blogger-emoticon.blogspot.com
Ceritakan kenanan pahit anda sebagai seorang blogger
bg ak xde y pahit kot... p ad je org kate blog ni xbest..
lantak ko la nk kate aper...
aku ley teruskan..
ahakss..
Impian anda terhadap blog anda ..
biarla aku tetap rajin berblog...
dan
kalau dipanjangkan umo...
aku nak berblog hingga ke hari tua...

insyaallah...

p/s: bangun pagi2 nak siapkan kje ni...hehehe

5 comments:

Magrib said...

ada juga org kata blog nie x best??? ikot kita la kan?? da blog kita.. x best, jgn dtg.. kan?? kan??? anyway.. blog anda menarik dan buat saya tertarik.. suka dan follow anda.


Ini entry terbaru saya..
Cara cepat tingkatkan traffic
Rahsia tapak tngn OBAMA
Lagenda Budak Nakal Gila

AMMAR YASIR said...

Insyaallah anda dapat berblogging hingga ke hari tua. Amin

MiSzy DiaN said...

hehe..
rajin2 la berBlogging..

eh tadi bila masuk page ni rasa mcm buka FS pula taw..hehe..
anyway, cantik blog nie..

keep it on..
gud luck..
:)
saya follow kmu.

Nur Mudrikah said...

semoga impian terlaksana..amin..salam ziarah

Haris Khairuddin said...

salam ziarah. nice blog u ave ere.. :P