♥ my candies ♥

Friday, December 24, 2010

"Jom Sertai Bloglist Siti Safiyyah".

salam petang....
td tgh2 jln2 kat blog kak yuni...
terbace entry dier sal "Jom Sertai Bloglist Siti Safiyyah".
so...dengan rajin aku jalan2 la plak kat blog Siti Safiyyah ni...
bace2 banyak tol tutorial yg dier wat..so dgn pantas ak folloow dier...
hehe..
ak p mandi jap.solat..
tgok dashboard...
Siti Safiyyah follow ak blik dan ajak ak join segmen dier...
so dengan rajin ak nak join...
JOM
blogger-emoticon.blogspot.com
dengan syarat JAWAB soalan berikut...

Dari mana anda kenal blog Siti Safiyyah
dari kak yuni.comel..:)

Apa yang best tentang blog Siti Safiyyah yang patut dikekalkan
tentang TUTORIAL..sebab ia sangatlah MENARIK.

Apa yang paling tak best tentang blog Siti Safiyyah yang patut diperbaiki
ak rase xde pape la...ak jalan2 td aku tgok blog dier NICE je..

Ucapan korang buat tuan punye blog Siti Safiyyah
SITI SAFIYYAH..blog SITI best..suke sal tutorial y SITI ajar..
harap kite ley kongsi2 ilmu
and...
dyba ley tersenarai lam blog Siti..
hehe...
blogger-emoticon.blogspot.com

kawan2 yang bace entry ak ni...
jom la join
GOOOOOOO DIEGOO GOOO!!
blogger-emoticon.blogspot.com
haha... :)

5 comments:

Siti Safiyyah said...

wahh tenkiu awak..ok2 nanti saya akan makesure blog awak akan tersenarai nanti k? :)

Ayuni said...

ecece, bodek nmpk....

Ayuni said...

kne tag,http://ladygreen3011-ayuni.blogspot.com/2010/12/2010.html

Ayuni said...

kne tag,http://ladygreen3011-ayuni.blogspot.com/2010/12/2010.html

sicomot-comel said...

hai...
salam ziarah...
waaaaahhh,,
sebenarnye nak ckp,,
rase teruja bila dpt jdk follower yg ke sratus utk awk punye belog..
anything to say??hihi